Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξαρθρωθήκαν 6 συμμορίες πορτοφαλάδων και διαρρηκτών στο κέντρο της Αθήνας - Πάνω από 60 συλλήψεις

Εξαρθρωθήκαν 6 συμμορίες πορτοφαλάδων και διαρρηκτών στο κέντρο της Αθήνας – Πάνω από 60 συλλήψεις

Η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αθηνών προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις και εξάρθρωσε έξι συνεργαζόμενες εγκληματικές ομάδες.

Σε δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές για κλοπές, διαρρήξεις και διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησε η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αθηνών και εξάρθρωσε έξι εγκληματικές ομάδες πολυεθνικού χαρακτήρα οι οποίες είχαν σχέσεις μεταξύ τους.

Οι εν λόγω εγκληματικές οργανώνεις, ήταν αλληλένδετες μεταξύ τους και αποτελούνταν από Αλβανούς κακοποιούς, Μολδαβούς, Ρουμάνους, Αλγερινούς, Ιρανούς και Έλληνες. Κάποια από τα μέλη των συμμοριών, είχαν προφυλακιστεί σε προηγούμενο χρόνο και πλέον ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις εν λόγω οργανώσεις.

Ειδικότερα, τα μέλη των συμμοριών, διέπρατταν κλοπές πορτοφολιών στο Μετρό, διαρρήξεις σε οικίες και αυτοκίνητα, αλλά διακινούσαν και ναρκωτικές ουσίες.

Τι έχει γίνει γνωστό έως τώρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ERTNEWS, οι ομάδες είχαν «χωρίσει» τις περιοχές δράσης, όπου οι Αλβανοί κακοποιοί «ξάφριζαν» τα πορτοφόλια των επιβατών που χρησιμοποιούσαν την μπλε γραμμή του Μετρό, και οι Ρουμάνοι έκλεβαν πορτοφόλια σε επιβάτες στη πράσινη γραμμή (ΗΣΑΠ Πειραίας – Κηφισιά).

Μάλιστα οι ίδιοι είχαν και μηχάνημα POS και άδειαζαν τις τραπεζικές κάρτες που έκλεβαν από τα θύματά τους. Έγιναν 60 προσαγωγές και έχουν συλληφθεί περισσότερα από 50 κακοποιοί, ενώ υπάρχουν και κατηγορούμενοι που έχουν προφυλακιστεί σε προγενέστερες επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Ακόμη, έγιναν πενήντα και πλέον έρευνες σε οικίες, σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα Airbnb. Η δικογραφία αποτελείται από περισσότερες από 1.000 σελίδες, ενώ εκατοντάδες ήταν οι κλοπές που είχαν διαπράξει τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024