Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Δημάκης: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων

Πάνος Δημάκης: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων

Η συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδια και τα κέρδη που έχει αποκτήσει, τα οποία ζαλίζουν.

Προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας 1η Απριλίου ο Πάνος Δημάκης. Ο συγγραφέας βιβλίων αλλά και Chaser, στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Mega μίλησε για τις συμμετοχές του στα τηλεπαιχνίδια γνώσεων που του έχουν χαρίσει έως τώρα περίπου 190.000 ευρώ.

Η συμμετοχή του στα παιχνίδια και τα ποσά που κερδίζει

«Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με εμπόδισαν, δεν με απέτρεψαν από το να διαβάζω. Η επαφή έμενε στις εγκυκλοπαίδειες. Ιστορίες, γεωγραφίες ήταν τα αγαπημένα μου.

Η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων. Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα. Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε… Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους».

«Ξεκίνησα πριν πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου. Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ.

Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια. Σε 16 )επεισόδια) είχα πάει στον Φερεντίνο σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι κληρονόμοι.
Πήρα 30..000 εκεί. Δεν πήγα ποτέ σε παιχνίδια τύχης. Ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώση. Στο ‘Still Standing’ ήμουν ο δεύτερος (παίκτης) που πήρε τα 30.000 ευρώ. Στο ‘Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο’ είχα πάρει 50.000 ευρώ.»

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024