Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταδικάστηκε η 25χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή

Καταδικάστηκε η 25χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή

Σε καταδίκη για την ανάρμοστη συμπεριφορά της και τη σχέση της με μαθητή καταδικάστηκε η 25χρονη εκπαιδευτικός McKenna Kindred.

Η 25χρονη καθηγήτρια McKenna Kindred ζήτησε συγγνώμη από το θύμα της και ανέφερε πως αισθάνεται βαθιά ντροπή αφού δήλωσε ένοχη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου και επικοινωνία μαζί του για ανήθικους σκοπούς.

Η McKenna Kindred, πρώην καθηγήτρια σε σχολείο της Ουάσινγκτον, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή, ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο 700 δολαρίων και κρίθηκε απαραίτητο να εγγραφεί στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Η σχέση ανάμεσα στην 25χρονη εκπαιδευτικό και τον ανήλικο μαθητή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 αφού το θύμα βρήκε τον λογαριασμό της στο Instagram. Τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς και ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε ταξίδι για κυνήγι, ο μαθητής πήγε στο σπίτι της 25χρονης όπου και έκαναν σεξ.

«Λυπάμαι πραγματικά»

«Λυπάμαι πραγματικά για τις πράξεις μου. Γνωρίζω ότι η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά πιεστική για όλους τους εμπλεκόμενους. Ως αποτέλεσμα των πράξεών μου έχασα την καριέρα μου, τις πολύτιμες φιλίες μου, τις ελευθερίες μου και έχω απογοητεύσει αμέτρητους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

Η ψυχική μου υγεία έχει επίσης επηρεαστεί σοβαρά από το γεγονός. Νιώθω βαθιά ντροπή για τον πόνο που προκάλεσα» σημείωσε η 25χρονη McKenna Kindred.

Η μητέρα του ανήλικου έκανε λόγο για κατάχρηση εξουσίας από την εκπαιδευτικό.

Ήταν πέρυσι που η McKenna Kindred παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο στο Spokane Valley. Η παραίτησή της ήρθε αφού οι συμμαθητές του θύματος ενημέρωσουν τους υπεύθυνους του σχολείου ότι αυτός και η καθηγήτριά του επικοινωνούσαν ανάρμοστα μέσω social media.

Η καθηγήτρια και ο ανήλικος μαθητής αρνήθηκαν αρχικά ότι είχαν σεξουαλική σχέση. Τα μηνύματα που ανακτήθηκαν από τις συσκευές τους δεν περιείχαν ακατάλληλες φωτογραφίες, ενώ κάποια από αυτά περιείχαν αναφορές για αυνανισμό.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024