
Ο Ίνιγο Μαρτίνεθ επιτέθηκε σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα που τον αποκάλεσαν «χαζό» (vid)
Σε έντονο ύφος τα είπε ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ με νεαρούς οπαδούς της Μπαρτσελόνα που τον αποκάλεσαν «χαζό», όταν αυτός αποχωρούσε από το προπονητικό κέντρο τον μπλαουγκράνα
Σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενεπλάκη ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ινίγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με νεαρούς οπαδούς των μπλαουγκράνα οι οποίοι τον προσέβαλαν.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την αποχώρηση του 32χρονου άσου από το προπονητικό κέντρο των καταλανών, αγόρια νεαρής ηλικίας του επιτέθηκαν φραστικά αποκαλώντας τον «χαζό» προφανώς για τις μέτριες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα ο Βάσκος να παρατήσει το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και να κατέβει κάτω, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.
«Είναι η τελευταία φορά που με αποκαλείς χαζό! Στο ξαναλέω είναι η τελευταία φορά που με προσβάλεις, το ίδιο και ο φίλος σου!», είπε έξαλλος ο Μαρτίνεθ, ενώ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν νεαρό πριν αποχωρήσει, με κάποιους περαστικούς να καταγράφουν το περιστατικό.
Δείτε το βίντεο βίντεο:
⛔️✋? Inigo Martinez said stop to some fans insulting him. pic.twitter.com/YZJcs8WFFe
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 1, 2024
- Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατία σήμερα δεν απειλείται από τανκς, αλλά από την υποβάθμιση του κράτους δικαίου
- Απελευθέρωση για χιλιάδες ακίνητα με κτηματολογική διαμεσολάβηση
- Κλοπ για εθνική Γερμανίας: «Τεράστια τιμή, όταν δεν θα με θέλετε θα φύγω χωρίς αποζημίωση» (pics)
- Σε δίκη ο «Φραπές» για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Θέλετε καλύτερο μισθό; Αυτές είναι οι πόλεις στις οποίες πρέπει να μεταναστεύσετε για καλύτερες αμοιβές
- Η αγκαλιά του Αρτέτα στον Τζόλη και το καλοσώρισμα από το σκυλάκι της Άρσεναλ (vid)


