Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμορίν: «Έχω συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ, είμαι επικεντρωμένος στην κατάκτηση τίτλων»

Αμορίν: «Έχω συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ, είμαι επικεντρωμένος στην κατάκτηση τίτλων»

Ο Ρούμπεν Αμορίν μπορεί να βρίσκεται στην λίστα της Λίβερπουλ προκειμένου να διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο με δηλώσεις του ο Πορτογάλος τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Σπόρτινγκ

Η Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή αφού ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στο τέλος της χρονιάς, μετά από μία εννιαετία στο Μερσεϊσάιντ.

Πρώτος στόχος για τους «reds» ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, οδηγώντας αήττητες τις «ασπιρίνες» στην πρώτη σαλατιέρα της ιστορίας τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Βάσκος τεχνικός φαίνεται πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» των «ασπιρίνων», για αυτό και η Λίβερπουλ εξετάζει έντονα την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με δηλώσεις του, ο Πορτογάλος τεχνικός των «λιονταριών» απάντησε στις φήμες που υπάρχουν, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους της πορτογαλικής ομάδας, αλλά και πως είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσία του στον πορτογαλικό σύλλογο.

«Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στη Σπόρτινγκ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Σπόρτινγκ. Έχουμε επικεντρωθεί στην κατάκτηση τίτλων. Θα δείτε στο τέλος. Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, περισσότερο από τα συμβόλαια, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος προπονητής.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024