Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πίτερς: «Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίξουμε στα πλέι-οφ»

Πίτερς: «Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίξουμε στα πλέι-οφ»

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για τη νίκη επί του Άρη, αλλά και για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας με σκορ 85-77 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ερυθρόλευκων, Άλεκ Πίτερς, μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως ήταν λίγες οι φορές που οι Πειραιώτες έδειξαν την ποιότητά τους, ενώ στάθηκε και στη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Προφανώς δεν είχαμε την εμφάνιση που θέλαμε. Χάσαμε το πρώτο δεκάλεπτο και με μία ομάδα σαν τον Άρη, δεν μπορείς να παίζεις με αυτά. Κάναμε λίγα σήμερα. Έπρεπε να παίξουμε μέχρι το τέλος πολύ σκληρά. Δείξαμε λίγες φορές την ποιότητά μας για να πάρουμε το προβάδισμα και το παιχνίδι».

Για το αν έπαιξε ρόλο το απαιτητικό ματς με την Παρτίζαν στην εμφάνιση: «Ήταν μία τεράστια νίκη για εμάς, ένα αποτέλεσμα σαν αυτό εκτός έδρας. Σε τέτοιο περιβάλλον και σημείο της σεζόν, ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Σίγουρα ήμασταν λίγο, ακόμα σε εκείνο το παιχνίδι αλλά έπρεπε να το αφήσουμε πίσω γιατί ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε αυτόν τον γύρο στην Ελλάδα με νίκη».

Για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας: «Μπορούμε να ελέγξουμε το πεπρωμένο μας. Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε, η θέση μας θα είναι στο Top-6. Θα μπούμε στα playoffs με μομέντουμ, πρέπει όμως να σταθούμε στο τώρα, στο επόμενο παιχνίδι το οποίο έχει τεράστιο διακύβευμα. Είναι η καλύτερη φάση της σεζόν για κάποιο λόγο. Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι πολύ υψηλού επιπέδου, ο καθένας πρέπει να παίξει πάνω από το επίπεδό του. Πρέπει φυσικά να βελτιώσουμε όσα δεν κάναμε καλά με την Παρτιζάν στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ακόμα κι αν πήραμε τη νίκη, υπάρχουν πράγματα που δεν κάναμε καλά. Επιστρέφουμε σε εκείνη την ατμόσφαιρα κόντρα σε μία ομάδα της οποίας το ρεκόρ δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία και στο πόσο ταλαντούχο είναι το ρόστερ τους και πόσο καλά μπορούν να παίξουν. Το έδειξαν και με τη Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο για εμάς, ειδικά το τελευταίο παιχνίδι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να ελπίζουμε για το αποτέλεσμα.

Δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο μεγάλη σημασία που θα τερματίσουμε γιατί πιστεύουμε στους εαυτούς μας σε μία σειρά των playoffs απέναντι στον οποιονδήποτε ή αν για κάποιο λόγο είναι στα play-in. Μας εμπιστεύομαι απέναντι στον οποιονδήποτε αυτή τη περίοδο. Αν παίξουμε τόσο καλά όσο στο δεύτερο γύρο και είμαστε υγιείς, θα έρθει η επιτυχία. Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε στο 5 ή στο 6.

Κανένας δεν φοβάται κανέναν. Είναι απλά αγώνας μπάσκετ. Μπορείς να δεις ή να επιλέξεις το match up που θέλεις αλλά είναι η μία ομάδα απέναντι στην αλλη, μια σειρά πέντε αγώνων. Μπορείς να είσαι από κάτω και να το γυρίσεις, να πάρεις τρεις νίκες. Όσο και να σου πάρει, το δείξαμε και πέρυσι, αν τις πάρεις είσαι στο Final four. Δίνεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία και είναι αυτό που ζητάμε».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024