Ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια νίκη με σκορ 81-79 επί της Βίρτους στην Μπολόνια και εξακολουθεί να κρατάει στα χέρια του τη δεύτερη θέση στη Regular Season της Euroleague.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του ώστε να συγχαρεί τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν.
Μάλιστα, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε το «τριφύλλι», ο ίδιος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι απομένουν ακόμα 2 νίκες.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30