Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο

ΟΦΗ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Με τον Νοάμ Μπάουμαν να επιστρέφει στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, μετά το τέλος των διεθνών του αγωνιστικών υποχρεώσεων, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία για τον αυριανό (30/3, 20:00) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και την 2η αγωνιστική των play-outs της Super League.

Ο 27χρονός κίπερ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Δομινικανής Δημοκρατίας, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, ο Μοσκέρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής του ΟΦΗ.

Τέλος, για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους Περιστεριώτες ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον και Σημαντηράκη αλλά και τους Σωτηρίου, Αδαμάκη, Καλαφάτη και Κουτεντάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε και Θεοδοσουλάκη.

Ριέρα: «Πολύ σημαντικός αγώνας – Πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Αντριάν Ριέρα μίλησε στο OFI TV για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θέτοντας ξεκάθαρο στόχο το τρίποντο της νίκης. «Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε και είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη γιατί έχουμε έναν παρόμοιο στόχο και αν θέλουμε να βγούμε ψηλότερα, πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας” είπε αρχικά ο Ισπανός εξτρέμ του ΟΦΗ και συνέχισε: “Η διακοπή μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τον κόουτς, τώρα που έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο “Γεντί Κουλέ”, μπροστά στον κόσμο να κερδίσουμε και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024