
«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την παραμονή στην τετράδα και να παραμείνει ζωντανός για την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα του Εγκίν Αταμάν είναι στο 20-11, ενώ από την άλλη το σύνολο του Λούκα Μπάνκι είναι στο 17-14 και θέλει να σταθεροποιηθεί στην 8η θέση, για τα Play-In.
Ποιους θα έχει στη διάθεση του ο Αταμάν
Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς επέστρεψε στη δράση και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Από την άλλη, οι Ιταλοί δεν υπολογίζουν σίγουρα στον Ντεβόντε Κέικοκ, όμως είναι πιθανό να επιστρέψουν στη δράση οι Ντάνιελ Χάκετ και Αϊζά Κορντινιέ, με την Βίρτους να τρέχει αρνητικό σερί με τέσσερις σερί ήττες.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία»
- ΕΕ: Η άδεια διαμονής σε μία χώρα δεν αποκλείει δικαίωμα παραμονής και σε άλλη
- Συναγερμός σε όλες τις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή – Ταξιδιωτική οδηγία καλεί σε επαγρύπνηση
- Η Ολίβια Ροντρίγκο είναι εξοργισμένη με τον Λευκό Οίκο – «Αυτό που κάνουν είναι βάρβαρο»
- Ζωγράφου: Φωτιά στις παλιές φοιτητικές εστίες – Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη




