
«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την παραμονή στην τετράδα και να παραμείνει ζωντανός για την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα του Εγκίν Αταμάν είναι στο 20-11, ενώ από την άλλη το σύνολο του Λούκα Μπάνκι είναι στο 17-14 και θέλει να σταθεροποιηθεί στην 8η θέση, για τα Play-In.
Ποιους θα έχει στη διάθεση του ο Αταμάν
Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς επέστρεψε στη δράση και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Από την άλλη, οι Ιταλοί δεν υπολογίζουν σίγουρα στον Ντεβόντε Κέικοκ, όμως είναι πιθανό να επιστρέψουν στη δράση οι Ντάνιελ Χάκετ και Αϊζά Κορντινιέ, με την Βίρτους να τρέχει αρνητικό σερί με τέσσερις σερί ήττες.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει



