Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα
Τα ίχνη του χάθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου.
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 34χρονου Χρίστου Θώμου με καταγωγή από την Κρανέα Ελασσόνας.
Τα ίχνη του χάθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Χρίστος Θώμος έχεις ύψος 1,85 μ. και κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ζει στην Καβάλα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρη ζακέτα, χακί αθλητικά παπούτσια και φέρει χακί σακίδιο πλάτης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

