Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral: Κουνέλι εναντίον Κουνελιού, όπως Τίγρης και Δράκος

Viral: Κουνέλι εναντίον Κουνελιού, όπως Τίγρης και Δράκος

Αν οποιοσδήποτε άνθρωπος σας έλεγε πως υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι με εξειδίκευση στα κουνέλια, μάλλον δεν θα το πιστεύατε. Αν όμως μιλάμε για την Ιαπωνία, τότε όλα είναι πιθανά.

Δεύτερη καριέρα κάνει μια εκπληκτική viral φωτογραφία εναέριας μονομαχίας μεταξύ κουνελιών στην Ιαπωνία. Τραβηγμένη από εξειδικευμένη ομάδα. Πέρα από την επαγγελματική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση κουνελιών η ομάδα διατηρεί ιστοσελίδα και σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ βγάζει και εμπορεύματα με τα αγαπημένα τους κουνέλια. Κυρίως μπλούζες.

Η ομάδα φωτογράφισης κουνελιών Takayuki Nakamura και Moya Nakamura -γνωστή επαγγελματικά ως uta- τράβηξε μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν μια επική μάχη κουνελιών το μαγικό 2022 (που κάνει νάο κύκλο virality στα κοινωνικά δίκτυα). Σε σημείο να σκέφτεται κανείς πόσο εύκολα μπορεί να γίνουν οι 7 κουνελοσαμουράι σε remake.

Όσοι έχει τύχει να πέσουν πάνω στην ιστοσελίδα τους ή στους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων της ομάδας, συγκρίνουν τη στιγμή με μια σκηνή βγαλμένη από τη δημοφιλή (στην Ιαπωνία) σειρά μαχητικών anime και manga Fist of the North Star.

Άχου, τι γλυκό κουνελάκι!

Αν και τα κουνέλια θεωρούνται αρκετά χαριτωμένα πλάσματα με τις γνωστές παιχνιδιάρικες μύτες, φαίνεται ότι αυτά τα όμορφα ζωάκια μπορούν να βγάλουν αρκετή δύναμη. Επιπλέον, αν αυτές οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές, τότε αυτά τα πλάσματα με τις βαμβακερές ουρές θα μπορούσαν να βάλουν σε δοκιμασία ακόμη και τον πιο ικανό δάσκαλο πολεμικών τεχνών.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα δύο κουνελάκια να αιωρούνται στον αέρα καθώς εκτελούν εναέρια λακτίσματα και τούμπες εναντίον των αντιπάλων τους. Με άψογη προσγείωση βγαλμένη από ενόργανη ολυμπιακών αγώνων. Από την εμφάνιση της ανταλλαγής, το ένα κουνέλι φαίνεται να βγαίνει ξεκάθαρος νικητής αφού προσγειώνει ένα εντυπωσιακό πλάγιο λάκτισμα.

Και τα στιγμιότυπα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο τέλεια συγχρονισμένα για να απαθανατίσουν μια μάχη που θα μπορούσε να είναι χορογραφημένη σε μια επική ταινία εκδίκησης. Κούνελος εναντίον κούνελου με απώτερο στόχο να μονομαχήσουν μέχρι τελικής πτώσης στο κουρεμένο λιβάδι, χωρίς κατάνα και χωρίς τον αέρα να χαϊδεύει τα στάχια. Παρότι ένα μουσικό χαλί με παραδοσιακά ιαπωνικά τύμπανα θα του ταίριαζε.

Πέρα από το αστείο της θεματολογίας, πρόκειται ξεκάθαρα για φωτογραφικά ταλέντα

Στο Twitter oι άνθρωποι στα σχόλια δεν θα μπορούσαν να μην συγκρίνουν τη σκηνή με άλλες επικές μάχες anime και σκηνές μάχης από δημοφιλή στην Ιαπωνία manga και παιχνίδια μάχης.

Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε ακόμη και ένα στιγμιότυπο από ένα μάνγκα που στην περιλαμβάνει ένα κουνέλι που μάχεται. Μιας και η ζωή εμπνέει την τέχνη και η τέχνης την ζωή.

Ακόμα και στο βασίλειο των ζώων. Το παρακάτω βίντεο είναι από τα τελευταία που έχουν γυριστεί στην μαγική κουνελοχώρα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024