ΗΠΑ: «Θα κάνουμε και παιδί» λέει η σιαμαία που ντύθηκε νυφούλα – Μαζί με τη δίδυμη αδελφή της
Οι δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο σώμα και δηλώνουν έτοιμες να κάνουν παιδί - Η 34χρονη Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling
Οι σιαμαίες Abby και Brittany Hensel έγιναν διάσημες πριν αρκετά χρόνια όταν εμφανίστηκαν αρχικά στην Όπρα, το 1996 και αργότερα απέκτησαν το δικό τους ριάλιτι.
Οι δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο σώμα, καθώς οι γονείς του αρνήθηκαν να ρισκάρουν την ζωή τους σε μία επέμβαση διαχωρισμού.
Άνδρας παντρεύτηκε σιαμαία και την δίδυμη αδελφή της – Η 34χρονη Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling
Κόντρα στα ιατρικά προγνωστικά, οι σιαμαίες αδελφές μεγάλωσαν, ενηλικιωθήκαν και μάλιστα, το 2021, η 34χρονη σήμερα Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loni Love (@comiclonilove)
Η είδηση έγινε γνωστή τώρα και έγινε viral. «Πώς θα μπορούσε κάποιος να διαλέξει ανάμεσα στις δύο;» είχε δηλώσει ο πατέρας τους, Mike, σε συνέντευξή του το 2001 στο περιοδικό Time.
Έτοιμες να κάνουν παιδί
Σύμφωνα με την Daily Mail, oι δύο αδελφές μπορούν να φάνε, να γράψουν και να ολοκληρώσουν εργασίες χωριστά , αλλά μοιράζονται ένα ενιαίο σώμα.
Από τη μέση και κάτω, όλα τα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του εντέρου, της ουροδόχου κύστης και των αναπαραγωγικών οργάνων είναι «μονά».
Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συλλάβουν ένα παιδί με τοn συμβατικό τρόπο, αλλά δεν είναι σαφές ποια θα ήταν νομικά η μητέρα του παιδιού.
- Μαχαιρωμένη βρέθηκε η σταρ του Broadway Ιμάνι Ντία Σμιθ στα 26 της – Κατηγορείται για φόνο ο σύντροφός της
- Θεσσαλονίκη: Απάτη – μαμούθ με «μαϊμού» τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ
- Δυτική Όχθη: Πέντε συλλήψεις υπόπτων μετά από επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων – Τραυμάτισαν βρέφος
- Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της οικογένειας ΜακΚίσικ (pics)
- Άρης Μουγκοπέτρος: Συνελήφθη ανήμερα των Χριστουγέννων στην Τρίπολη μετά από μήνυση της συζύγου του
- Sean «Diddy» Combs: Ζητά αποφυλάκιση και ακύρωση της καταδίκης του



