Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχει ταλέντο»: Έγκριση από έναν παλιό «Μποντ» πήρε ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον

«Έχει ταλέντο»: Έγκριση από έναν παλιό «Μποντ» πήρε ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον

O 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο του πράκτορα 007.

Ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του «Τζέιμς Μποντ» φαίνεται πώς είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον. Ο 33χρονος διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Ωστόσο, ο παλιός Μποντ, Πιρς Μπρόσναν εξέφρασε τη δική του άποψη. Σχολίασε θετικά την επίσημη -κατά τα περισσότερα διεθνή πρακοτορεία- πρόταση στον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον για τη νέα ταινία.

Ο Μπρόσναν, που υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα από τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000, στα φιλμ «GoldenEye», «The World is Not Enough», «Die Another Day» και «Tomorrow Never Dies», θεωρεί ότι ο 33χρονος ηθοποιός είναι κατάλληλος για τον ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρόσναν είπε σε πρόσφατη αναφορά του: «Ήταν ο καλύτερος στο «The Greatest». Λοιπόν, ναι, διάβασα τα νέα για το ενδεχόμενο να είναι ο Μποντ. Νομίζω ότι έχει τις ικανότητες, το ταλέντο και το χάρισμα για να υποδυθεί τον Μποντ, σε μεγάλο».

Σύμφωνα με τη Sun, ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά πολλά από τα διεθνή πρακτορεία, τον περιγράφουν ήδη ως τον επόμενο κινηματογραφικό πράκτορα 007.

Τι έδειξε η δημοσκόπηση

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει, ότι ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Σίλιαν Μέρφι. «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Ποιος είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον;

H αφετηρία του Τέιλορ – Τζόνσον στον κινηματογράφο έγινε στις αρχές του 2000, όπου εμφανίστηκε σε ταινίες, όπως το «Shanghai Knights» (2003), το «Illusionist» (2006), το «Angus, Thongs and Perfect Snogging» (2008).

Όμως, ο ρόλος του ως Τζον Λένον στο βιογραφικό φιλμ «Nowhere Boy» (2009) ήταν αυτός που οδήγησε την καριέρα του σε ανοδική πορεία. Στη συνέχεια, γνώρισε μεγαλύτερη δημοσιότητα με τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στην υπερηρωική ταινία «Kick-Ass» του 2010 και το σίκουελ που ακολούθησε το 2013.

Έπειτα, συμμετείχε στο θρίλερ «Savages» (2012), το «Anna Karenina» (2012), όπου συμπρωταγωνίστησε δίπλα στην Κίρα Νάιτλι και στο «Godzilla» του 2014. Αλλά ήταν ο ρόλος του στο «Avengers: Age of Ultron» και η είσοδος του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που εκτόξευσαν σε άλλα επίπεδα τη φήμη του. Για την ερμηνεία του ως ένας ψυχοπαθής περιπλανώμενος στο «Nocturnal Animals» της επόμενης χρονιάς κέρδισε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Πρόσφατα, ο Τέιλορ – Τζόνσον συμμετείχε στο «Tenet» (2020) του Κρίστοφερ Νόλαν και στην κωμική περιπέτεια «Bullet Train» μαζί με ένα πρωτοκλασάτο καστ, του οποίου ηγούνταν ο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του είναι το «Fall Guy» με την Έμιλι Μπλαντ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαΐου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024