Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και στη ζωή;

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και στη ζωή;

Ενισχύονται οι φήμες που θέλουν ζευγάρι τους ηθοποιούς.

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου μπαίνουν στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ONtime, η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, Ελένη Μαυρίδου, τον έχει μπλοκάρει από το Instagram και φήμες τους θέλουν να ακολουθούν δρόμους χωριστούς μετά από εννέα χρόνια γάμου. Επιπλέον, η Ελένη Μαυρίδου έχει κάνει unfollow και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψεση

Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω»,

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί τα τελευταία χρόνια έχουντας αποκτήσει ένα γιο

Τι δήλωνε ο Δημήτρης Λάλος για τη Έλενα Μαυρίδου και τη σχέση τους

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε μιλήσει για τη σύζυγό του και τη σχέση τους με τα καλύτερα λόγια:

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο. Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024