Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της χώρας

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της χώρας

«Το επίπεδο απειλής παραμένει υψηλό», ανέφερε η Νάνσι Φέζερ - «Ήταν ήδη υψηλό πριν από την επίθεση στη Μόσχα και παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο», σημείωσε

Το «Ισλαμικό Κράτος της Επαρχίας Χορασάν» (ΙΚΕΧ) -όπως ονομάζεται ο βραχίονας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος– το οποίο οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν πως ευθύνεται για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση κοντά στη Μόσχα, αποτελεί τη μεγαλύτερη ισλαμιστική απειλή για την ασφάλεια στη Γερμανία, τόνισε την Τρίτη (26/3) η υπουργός Εσωτερικών της χώρας Νάνσι Φέζερ.

Η Γερμανία θα αυστηροποιήσει τους ελέγχους στα σύνορα στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας λόγω του Euro

«Το επίπεδο απειλής παραμένει υψηλό», ανέφερε η Γερμανίδα υπουργός. «Ήταν ήδη υψηλό πριν από την επίθεση στη Μόσχα και παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο», σημείωσε αναφερόμενη στο μακελειό του Crocus City Hall με τους 139 νεκρούς και τους 180 τραυματίες, για το οποίο την ευθύνη ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Η Γερμανία θα αυστηροποιήσει τους ελέγχους στα σύνορα στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι. «Η ασφάλεια είναι φυσικά η ύψιστη προτεραιότητά μας σε αυτήν την διοργάνωση», τόνισε η Φέζερ, εξηγώντας πως σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται όχι μόνο οι δυνάμεις ασφαλείας αλλά και οι υπηρεσίες πληροφοριών.

Euro: 2,7 εκατομμύρια θεατές στα γήπεδα

To φετινό Euro ξεκινά στις 14 Ιουνίου και εκτιμάται πως θα το παρακολουθήσουν περίπου 2,7 εκατομμύρια θεατές στα γήπεδα και περισσότεροι από 12 εκατομμύρια άλλοι από γιγαντοοθόνες που θα στηθούν σε κεντρικά σημεία διάφορων πόλεων.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024