Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Christina Applegate - «Έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ»

Συγκλονίζει η Christina Applegate – «Έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ»

Η Christina Applegate θυμάται την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή το 2008.

H λαμπερή ηθοποιός Christina Applegate έχει εστιάσει την προσοχή της στη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Θυμάται όμως την περίοδο που υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή μετά τη διάγνωή της με καρκίνο του μαστού το 2008.

Σε μια νέα συνέντευξή της η λαμπερή ηθοποιός λέει ότι αισθάνεται ενοχές που δεν υπήρξε τότε αρκετά ειλικρινής με την κατάστασή της.

Ναι, κάναμε κάτι καλό, αλλά στα παρασκήνια έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ

«Όταν είχα καρκίνο του μαστού στα 36 μου, βγήκα έξω και ήμουν το καλό κορίτσι που έλεγε, ‘ω, μου αρέσει το καινούριο μου στήθος’, που ήταν γεμάτο ουλές και κατεστραμμένο. Τι σκεφτόμουν;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην πρώτη της συνέντευξη μάλιστα «τρελάθηκα στα ψέματα για το πώς νιώθω» όπως πρόσθεσε η ηθοποιός του «Παντρεμένοι με παιδιά», συμπληρώνοντας ότι στο τέλος «ξέσπασα σε κλάματα γιατί ήταν όλα ψέματα.

«Δεν ωφελούσα κανέναν με αυτόν τον τρόπο»

«Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν ωφελούσα κανέναν με αυτόν τον τρόπο. Ναι, αμέσως δημιούργησα ένα ίδρυμα. Ναι, έκανα όλα τα πράγματα που έπρεπε να κάνω και συγκεντρώσαμε εκατομμύρια δολάρια ώστε οι γυναίκες σε ομάδες υψηλού κινδύνου να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία. Ναι, κάναμε κάτι καλό, αλλά στα παρασκήνια έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ. Εύχομαι αυτό να το είχα μοιραστεί τότε» θυμάται η Christina Applegate.

Η Christina Applegate χρησιμοποίησε την προσωπική της εμπειρία για να εξηγήσει σε μια φίλη με καρκίνο γιατί έπρεπε να κατεβάσει μια ανάρτηση στα social media που έγραφε «αν κάποιος μπορεί να το νικήσει, είμαι εγώ».

«Της είπα, κατέβασέ την αμέσως, γιατί μόλις πέθανε η μαμά κάποιου που επίσης ήταν αρκετά δυνατή. Μόλις πέθανε η κόρη, η αδερφή, ο πατέρας κάποιου από καρκίνο. Αυτό που θα κάνεις θα είναι να είσαι ειλικρινής σε κάθε βήμα της χημειοθεραπείας, της ακτινοβολίας, όλων των σταδίων. Τελικά, όντως βοήθησε άλλους με αυτό που έκανε».

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024