Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Με Μλαντένοβιτς η προπόνηση - Δουλειά στις σέντρες και στα τελειώματα

Παναθηναϊκός: Με Μλαντένοβιτς η προπόνηση – Δουλειά στις σέντρες και στα τελειώματα

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον πρώτο διεθνή να επιστρέψει στη βάση της ομάδας - Το βάρος στα τελειώματα των φάσεων έδωσε ο Τούρκος προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς να επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας και να ακολουθεί αποθεραπεία.

Απόντες ήταν φυσικά οι υπόλοιποι διεθνείς, όπως και Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν που έκαναν το δικό τους πρόγραμμα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποθεραπεία έκανε ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην εθνική Σερβίας και επέστρεψε. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν».

Ο Ακαϊντίν θα επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους

Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Τούρκου κεντρικού αμυντικού, Σαμέτ Ακαϊντίν με την μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο η θητεία του 29χρονου διεθνής αμυντικού στον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποδειχθεί σύντομη.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του τα οποία σημειώνουν πως η Φενέρμπαχτσε θα τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της από την νέα αγωνιστική περίοδο. Στην Τουρκία θεωρούν πως οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Σερντάρ Αζίζ θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, οπότε ο Ακαϊντίν θα βρει και πάλι τη θέση του στα πλάνα της Φενέρ.

Μέχρι στιγμής ο Ακαϊντίν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έχει καταγράψει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος θυμίζουμε πως η οψιόν που έχει οριστεί στο deal μεταξύ του τριφυλλιού και της Φενέρ φτάνει τα 4 εκατ. ευρω.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024