Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα Κ19 – Σερβία Κ19 3-3: Η γαλανόλευκη ολοκλήρωσε την Elite Round με ισοπαλία

Ελλάδα Κ19 – Σερβία Κ19 3-3: Η γαλανόλευκη ολοκλήρωσε την Elite Round με ισοπαλία

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με έξι γκολ, η Εθνική Κ19 έμεινε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη της Σερβίας.

Ισόπαλη 3-3 αναδείχθηκε η εθνική Νέων (Κ19) με αντίπαλο τη Σερβία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 4ο όμιλο της Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έτσι, η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με μία ισοπαλία και δύο ήττες στη διοργάνωση.

Το σημερινό ματς που έγινε στην Ταμπούα της Πορτογαλίας ήταν συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες -έχοντας ήδη αποκλειστεί- έπαιξαν εντελώς απελευθερωμένα.

Η εθνική βρέθηκε πίσω 0-2 στις αρχές του β΄ ημιχρόνου από γκολ των Σεραφίμοβιτς (3΄), Σλίβιτς (48΄). Όμως έβγαλε αντίδραση και με σκορερ τους Αλεξίου (59΄,78΄), Καλοσκάμη (72΄) «γύρισε» το ματς και άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, ο Σλίβιτς ήταν αυτός που «μίλησε» τελευταίος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στο 88΄.

Μακράν κορυφαίος της Ελλάδας στη διοργάνωση ήταν ο αρχηγός της, Χρήστος Αλεξίου. Ο σέντερ μπακ της Ίντερ αναδείχθηκε, μάλιστα και πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με 3 γκολ καθώς είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς με την Πορτογαλία (1-2).

Η έκπληξη έγινε στο άλλο ματς του ομίλου, όπου η Δανία νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στην Κοϊμπρα και προκρίθηκε στην τελική φάση, αφήνοντας έξω τους «οικοδεσπότες».

Οι 11άδες:

Η σύνθεση της εθνικής (Τάσος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61΄ Λιατσικούρας), Αλεξίου, Κάτρης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Μπάκουλας, Ανδρικόπουλος (46΄ Μπ. Κωστούλας), Καλοσκάμης (90+3΄ Μαρούτσης), Γκούμας (61′ Πασαχίδης), Γκιτέρσος (88΄ Παπακανέλλος)

Σερβία (Ράντοβαν Κριβόκαπιτς): Βελίτσκοβιτς, Ντέκιτς, Βασίλιεβιτς, Σεραφίμοβιτς, Μιρόσαβιτς, Στάνκοβιτς, Πέτροβιτς (63′ Μλαντένοβιτς), Άλεξιτς (54′ Μπούκινατς), Μιγιάτοβιτς (63′ Λούκοβιτς), Σρέμσεβιτς (68′ Μίρσεβιτς), Σίβιτς.

H βαθμολογία:

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024