Απίστευτο: Η πιο παραγωγική ομάδα της Basket League δεν είναι κάποια από τους «αιώνιους»
Μπορεί να φαίνεται απίθανο όμως είναι πραγματικότητα. Η καλύτερη επίθεση της Basket League δεν ανήκει στους «αιωνίους» αλλά σε ομάδα που θα συμμετάσχει στα play-outs
Η κανονική περίοδος της Basket League ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/3) με την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα.
Η 22η αγωνιστική έριξε την αυλαία, με τους πράσινους στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-1, με τον Ολυμπιακό δεύτερο στο 20-2, αλλά με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος να μην ανήκει ούτε στους πράσινους, ούτε στους ερυθρόλευκους, όπως θα περίμενε κανείς.
Η πιο παραγωγική επίθεση
Την πιο παραγωγική επίθεση της σεζόν την είχε η ΑΕΚ Betsson, η οποία έβαλε συνολικά 1910 πόντους σε 22 αγώνες (86.8 κατά μέσο όρο), με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με 1892 (86 κατά μέσο όρο) και τον Ολυμπιακό ακριβώς πίσω του με 1872 (85.1 κατά μέσο όρο).
Τη χειρότερη επίθεση την είχε ο Απόλλωνας Πάτρας με 1460 πόντους (66.4 κατά μέσο όρο), ενώ τη χειρότερη άμυνα την είχε το Μαρούσι με 1921 πόντους παθητικό (87.3 κατά μέσο όρο), με την ΑΕΚ Betsson να ακολουθεί με 1898 (86.3 κατά μέσο όρο).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Η Νόα νίκησε 1-0 την Αλκμαάρ, στο ένα ζευγάρι από όπου μπορεί να προκύψει η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Conference League. Ισόπαλες Ζρινίσκι-Κρίσταλ Πάλας και Όλομουτς-Λοζάνη, προνάδισμα η Λεχ.