Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζιντάν αποθέωσε τον Μπέλινγκχαμ: «Τυχεροί που τον έχουμε στη Ρεάλ»

Ο Ζιντάν αποθέωσε τον Μπέλινγκχαμ: «Τυχεροί που τον έχουμε στη Ρεάλ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μπέλινγκχαμ ο Ζιντάν.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετρά μόλις μερικούς μήνες στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο προσαρμόσθηκε ιδανικά στις απαιτήσεις και πλέον εξελίσσεται στον ηγέτης των «μερένγκες». Ο 20χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με το «θρυλικό» 5 στην φανέλα του, που φορούσε ο αξεπέραστος Ζινεντίν Ζιντάν, όταν έπαιζε στους Μαδριλένους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι, όσοι επιχειρούν την σύγκριση του νεαρούς άσου με τον εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Ερωτηθείς σχετικά, ο «Ζιζού», έσπευσε να «αποθεώσει» τον Μπέλινγκχαμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά έχουμε τον ίδιο… αριθμό. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι θεαματικός, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ καλός και ελπίζω να μας φέρει πολλά τρόπαια».

Η επική ατάκα του Μπέλινγκχαμ προς τον Βινίσιους: «Δεν θέλω τη φανέλα σου»

Η σπουδαία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και την Βραζιλία το βράδυ του Σαββάτου (23/3) στο «Γουέμπλεϊ» βρήκε νικήτρια την Σελεσάο χάρη στο παρθενικό τέρμα του Έντρικ. Κάπως έτσι οι Βραζιλιάνοι έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των 20 αγώνων που έτρεχαν οι Άγγλοι στην έδρα τους. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο γεγονός δεν πτόησε ιδιαίτερα τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος μετά το φινάλε του ματς είπε να τα… βάλει με τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους.

Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της «Βασίλισσας» περίμενε στα αποδυτήρια με τη φανέλα του αγώνα στο χέρι την άφιξη του Μπέλινγκχαμ. «Δεν τη θέλω» του είπε ο Άγγλος αστειευόμενος, αφού του έδωσε τη φανέλα της Αγγλίας με το «10» στην πλάτη. Μάλιστα στη συνέχεια ο 20χρονος Βρετανός άσος αντάλλαξε φανέλες και με τον έτερο συμπαίκτη του στην Ρεάλ, Ροντρίγκο.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024