Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουγγαρία: Οδηγός ράλι πέφτει πάνω σε θεατές - 4 νεκροί, 8 τραυματίες

Ουγγαρία: Οδηγός ράλι πέφτει πάνω σε θεατές – 4 νεκροί, 8 τραυματίες

Σοβαρό δυστύχημα συνέβη στα πλαίσια αγώνα ράλι στην Ουγγαρία, όπου αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε θεατές.

Ένα αυτοκίνητο αγώνων τύπου ράλι έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε μια ομάδα θεατών στην Ουγγαρία την Κυριακή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις και να τραυματιστούν τουλάχιστον 8 όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα ατυχήματα όποτε προκύπτουν σε αγώνες ράλι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, ειδικά όταν οι θεατές βρίσκονται στο ύψος του δρόμου και σε στροφές, αντί για ύψωμα. Στην περίπτωσή μας οι θεατές βρίσκονταν σε ευθεία, οπότε είχαν τοποθετηθεί έξυπνα εκ μέρους τους, σε σημείο με χαμηλό ρίσκο.

Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ των πόλεων Λαμπατλάν και Μπάγιοτ κοντά στον ποταμό Δούναβη στη βορειοδυτική Ουγγαρία, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της κομητείας Κομάρεμ-Εστέργκομ.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ ασθενοφόρα και τέσσερα ελικόπτερα, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Ουγγαρίας. Δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, υπέστησαν σοβαρά τραύματα, ενώ άλλοι έξι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα.

Το δυστύχημα συνέβη σε ευθεία όταν το πίσω δεξιά ελαστικό έχασε την πρόσφυση

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ένα αυτοκίνητο να χάνει την πρόσφυση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο πριν γλιστρήσει πάνω σε θεατές που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της είπε «το αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στο ράλι Esztergom-Nyerges ξέφυγε από τον δρόμο και βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές, όμως τα αίτια εκτροπής της πορείας του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024