Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο αστυνομικός

Κύκλωμα μαστροπείας: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο αστυνομικός

Ποιος ο ρόλος του αστυνομικού που συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας

Στο φως της δημοσιότητας, ήρθε η κατάθεση του αστυνομικού που συνελήφθη από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας. Ο αστυνομικός, συνελήφθη την Πέμπτη (21/3/2024) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής και μάλιστα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μετά από τη σύλληψη, η Κωνσταντίνα Δημογλίδου είχε αποκαλύψει τον ρόλο του αστυνομικού στο κύκλωμα. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. είπε «Μέχρι στιγμής η εμπλοκή του φαίνεται πως είναι ως προς τη μεταφορά αλλοδαπών ενήλικων κοριτσιών σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία, ώστε να πραγματοποιήσουν ραντεβού με άντρες.»

Οι λόγοι που ο αστυνομικός ενεπλάκη στο κύκλωμα – «Μετέφερα δέκα διαφορετικές ενήλικες τον τελευταίο χρόνο»

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που μεταδίδει το MEGA, αποκαλύπτει όλα όσα κατέθεσε ο αστυνομικός, που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας, στις αρχές. Ο ίδιος ανέφερε: «Ότι έκανα το έκανα επειδή αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα. Πράγματι στα μέσα Μαρτίου μετέφερα εκδιδόμενη γυναίκα στο ξενοδοχείο (αναφέρει όνομα ξενοδοχείου) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 με 30 ευρώ κάθε φορά.

Τον τελευταίο χρόνο, έχω μεταφέρει δέκα διαφορετικές ενήλικες πάντα, ρωσικής και ουκρανικής καταγωγής, οι οποίες επισκέπτονταν εφήμερα την Ελλάδα για αναψυχή και είχαν όλες νόμιμα έγγραφα σε διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Μάλιστα, ο ίδιος καταλήγει λέγοντας ότι οι κοπέλες ένιωθαν οικεία μαζί του: «Λόγω του ότι μπορούσαν να μιλήσουν μαζί μου στην ίδια γλώσσα, με εμπιστεύονταν και αισθάνονταν ασφάλεια και οικεία.»

Δείτε το βίντεο

Τα ευρήματα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ.

Όταν ο αστυνομικός συνελήφθη είχε στην κατοχή του επτά ασυρμάτους. Από αυτούς οι δύο, ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες της Αστυνομίας για να «ακούει» τους συναδέλφους του. Της σύλληψης προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ίδιος συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε. Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δύο κινητά τηλέφωνα,
  • το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
  • Δώδεκα φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
  • Επτά φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
  • σιδερογροθιά,

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024