Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σενγκέλια για Παναθηναϊκό: «Μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague»

Σενγκέλια για Παναθηναϊκό: «Μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague»

Ο Γεωργιανός άσος της Βίρτους Μπολόνια, Τορνίκε Σενγκέλια, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague.

Η Βίρτους Μπολόνια ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με τον Τορνίκε Σενγκέλια να τονίζει σε δηλώσεις του στο «Sport Klub» πως το σύνολο του Λούκα Μπάνκι πρέπει να το αφήσει πίσω του και να κοιτάξει τη συνέχεια.

Παράλληλα, ο Γεωργιανός φόργουορντ στάθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι οι Πράσινοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτή την στιγμή, στη Euroleague.

«Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague αυτή την στιγμή», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό.

Oι δηλώσεις του Τορνίκε Σενγκέλια:

«Προφανώς χρειαζόμαστε μια νίκη τώρα. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε στα αρνητικά αυτή την στιγμή και πρέπει να δούμε τα λάθη μας, αλλά πρακτικά τα ξέρουμε ήδη αυτά. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένουν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα.

Θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε. Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια και μετά με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague αυτή την στιγμή. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό για την 32η αγωνιστική της Euroleague είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (29/3).

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024