
Τέμπη: Η πολιτική ανυποληψία στιγματίζει την κυβέρνηση, λέει ο Γιαννούλης
«Οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης, «αδιανόητη η δήλωση του πρωθυπουργού ότι κανείς δεν περίμενε από μία εξεταστική στη Βουλή να βγάλει άκρη για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβερνητική πλειοψηφία που ευθύνονται γι’ αυτό, καθώς έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πέσει φως στην υπόθεση».
«Οι συγγενείς των θυμάτων αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»
Ακολούθως ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε ότι η πολιτική ανυποληψία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν πλήττει μόνο την ίδια και το κόμμα της ΝΔ. Αποτελεί πλήγμα και για την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος».
Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ότι «στη Βουλή θα έρθει κάποια στιγμή φάκελος με προανακριτικό υλικό που θα εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα» και διερωτήθηκε για το «τι θα πράξει τότε η κυβερνητική πλειοψηφία;».
Καταληκτικά ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «οι συγγενείς των θυμάτων αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να αναζητήσουν το δίκαιο τους για τα αυτονόητα».
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη
