Σε ένα αινιγματικό βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Περιφέρεια Αττικής μάς καλεί να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό της πρωτεύουσας το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της εθνικής επετείου.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνονται αλλά είναι προφανές ότι κάτι ετοιμάζεται για την 25η Μαρτίου.
«Το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό! Τίποτα δεν μας χαρίστηκε! Η Ελλάδα έγινε ένα Ελεύθερο Κράτος, διατρανώνοντας το μήνυμα του Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία σε όλη την Οικουμένη», αναφέρεται σχετικά.
Το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό!
Τίποτα δεν μας χαρίστηκε! Η Ελλάδα έγινε ένα Ελεύθερο Κράτος, διατρανώνοντας το μήνυμα του Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία σε όλη την Οικουμένη ?? pic.twitter.com/ykFVKBrvU3
Όπως γράφει χαρακτηριστικά, και ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, τη νύχτα Κυριακής «λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό. Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και αυτοθυσίας».
Το τι θα γίνει κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Η Περιφέρεια Αττικής σε σχετική ανακοίνωση επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «ο Νίκος Χαρδαλιάς, ετοιμάζει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν».
Το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό!
Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και… pic.twitter.com/gPR7vYaL3A
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).