
Η απόπειρα αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ: «Πήρα τα χάπια και κάθισα στο κρεβάτι»
Οι δύσκολες στιγμές του συγγραφέα και πώς βρέθηκε κοντά στον θάνατο.
Ο Αύγουστος Κορτώ μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του στην εκπομπή «Δύο στις 10» και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.
Η απόπειρα αυτοκτονίας
Ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε ανοιχτά στην στιγμή που αντιλήφθηκε πως έλκεται από άτομα του ιδίου φύλου, ενώ καθήλωσε με τις περιγραφές του για την αυτοκτονία της μητέρας του και την στιγμή που αποπειράθηκε και ο ίδιος να δώσει τέλος στη ζωή του.
«Αποζητούσα τη σαρκική επαφή από πολύ νωρίς. Ήξερα πολύ καλά ότι αυτό που με τραβούσε ήταν το αγορίστικο σώμα, μέσα μου σε ό,τι αφορούσε την επιθυμία και τη συναίσθηση της επιθυμίας, ήμουν απόλυτα ελεύθερος», είπε αρχικά ο Αύγουστος Κορτώ.
Η διπολική διαταραχή
Όσο για τη στιγμή που αποπειράθηκε και ο ίδιος να δώσει τέλος στη ζωή του: «Πήρα τα χάπια στο καθιστικό, πήγα στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας, κάθισα στην άκρη του κρεβατιού, εκείνη την στιγμή θυμάμαι να λέω μέσα μου: «Όχι, αυτό που έκανε η Κατερίνα, δεν θα το κάνω εγώ στον Τάσο, δεν θα ξυπνήσει να με βρει νεκρό δίπλα του», είπε ο Αύγουστος Κορτώ.
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας




