Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Μιχαηλίδης ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Μιχαηλίδης ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα play offs της Superleague.

Ένα ευχάριστο μαντάτο περιελάμβανε η σημερινή (Παρασκευή 22/3) προπόνηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να βγάζει όλο το πρόγραμμα παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία.

Οι «ασπρόμαυροι», μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα για πρώτη φορά έπειτα από περίπου ένα μήνα.

Αντίθετα, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε, ενώ οι Χάρης Τσιγγάρας, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/3) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00 – «Απόστολος Νικολαΐδης»), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε, ενώ οι Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024