Η αποκάλυψη του Χένες για τον Τσάμπι Αλόνσο και την Μπάγερν
Για την περίπτωση απόκτησης του Τσάμπι Αλόνσο, μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, τονίζοντας ότι ο βαυαρικός σύλλογος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση
Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι με διαφορά το πιο «καυτό» όνομα σε επίπεδο προπονητών εν όψει του καλοκαιριού, αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία απειλεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου την τελευταία δεκαετία και να κατακτήσει τον τίτλο της φετινής Bundesliga.
Οι Βαυαροί, μάλιστα, μαζί με την Λίβερπουλ, είναι οι ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βάσκου προπονητή, αφού όπως έχει γίνει γνωστό ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
Σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα «Bild», ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον 42χρονο προπονητή είναι υπαρκτό, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι αφού για τον Αλόνσο ενδιαφέρονται κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.
Οι δηλώσεις του
«Έδειξε πως είναι προπονητής παγκόσμιου επιπέδου και θα είναι πολύ δύσκολο να τον πάρουμε. Σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ εξετάζουν την περίπτωσή του και η Λεβερκούζεν θέλει να τον κρατήσει. Δουλεύουμε και εμείς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Δύσκολα υπάρχει ο κατάλληλος προπονητής και ταυτόχρονα να είναι διαθέσιμος.
Μιλάμε για προπονητές που έχουν ήδη συμβόλαιο με άλλες ομάδες και που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους πούμε πως η Μπάγερν είναι η καλύτερη επιλογή».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.