Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη εξέλιξη με Ντάνι Άλβες: Δεν πληρώνει την εγγύηση ο πατέρας του Νεϊμάρ

Απίστευτη εξέλιξη με Ντάνι Άλβες: Δεν πληρώνει την εγγύηση ο πατέρας του Νεϊμάρ

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

Ανατροπή υπηρξε στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, καθώς Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ, έως ότου εκδικαστεί η έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα βγει από τη φυλακή όταν πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος δεξιός μπακ έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος, ομως είναι ανήμπορος να πληρώσει αυτό το ποσό. Αρχικά η οικογένεια του καλού του φίλου, Νεϊμάρ φάνηκε πρόθυμη να βοηθήσει τον Ντάνι Άλβες, όμως η εγγύηση για την αποφυλάκιση του βετεράνου αστέρα δεν καταβλήθηκε ποτέ, με τον Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος να δίνει τη δική του διάσταση.

Ο πατέρας του έμπειρου εξτρέμ της Βραζιλιάς και της Αλ Χιλάλ, με μήνυμά του στα Social Media, ανέφερε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δεν έχουν πλέον καμία σχέση με την υπόθεση του Ντάνι Άλβες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Όπως όλοι γνωρίζουν, στην αρχή βοήθησα τον Ντάνι Άλβες, χωρίς να έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε δίκη. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα, αφού η ισπανική Δικαιοσύνη έχει ήδη αποφασίσει να καταδικάσει τον Ντάνι Άλβες.

Υπάρχουν εικασίες και προσπάθειες να συσχετιστεί το όνομά μου και το όνομα του γιου μου με ένα θέμα που δεν μας αφορά πλέον. Ελπίζω ότι ο Ντανιέλ θα βρει, μαζί με τη δική του οικογένεια, όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Για εμάς, για την οικογένειά μου, το θέμα έχει τελειώσει. Και αυτό είναι όλο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή του ο πατέρας του Νεϊμάρ, παίρνοντας αποστάσεις από τον Ντάνι Άλβες μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024