Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Ποιο τζάκι καλύπτει το τζάκι Καραμανλή, ρωτά ο Κασσελάκης

Τέμπη: Ποιο τζάκι καλύπτει το τζάκι Καραμανλή, ρωτά ο Κασσελάκης

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης ανήρτησε φωτογραφία που αναγράφει «ποιο τζάκι καλύπτει το τζάκι Καραμανλή»

Στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και την εντεινόμενη πίεση στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή αναφέρεται με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε φωτογραφία που αναγράφει «ποιο τζάκι καλύπτει το τζάκι Καραμανλή» και «με ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία», συνοδεύοντάς τη με το hashtag «Τέμπη_δικαίωση».

Υπενθυμίζεται ότι οι λογαριασμοί του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαχειρίζονται από τους συνεργάτες του ενόσω υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του.

Γιαννούλης: Πώς μπορεί να ζήσει ως άνθρωπος ο κ. Καραμανλής με το στίγμα ότι δεν έκανε ό,τι μπορούσε

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA ο τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης, υπογράμμισε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει απορρίψει δύο φορές προτάσεις προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Η πολιτική συμπεριφορά της πλειοψηφίας ξεπερνά κάθε προηγούμενο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποστήριξε πως «ο κ. Σπίρτζης έκανε την κίνηση αυτή για να δείξει πως οι βουλευτές σε τόσο σοβαρά θέματα, δεν μπορούν να κρίνουν βουλευτές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματα. Το άρθρο 85 του Συντάγματος προβλέπει πως το να κριθείς από φυσικούς δικαστές και βουλευτές με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, μια προσομοίωση αυτού που θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση για να πάμε σε διώξεις και αυτά. Είναι ένα δεύτερο στάδιο που θα βρεθεί αντιμέτωπος ο κ. Καραμανλής».

Όσον αφορά τον Κώστα Αχ. Καραμανλή ο Χρήστος Γιαννούλης αναρωτήθηκε «πώς μπορεί να ζήσει ως άνθρωπος ο κ. Καραμανλής με το στίγμα ότι δεν έκανε ό,τι μπορούσε ακόμα και αν δεν έχει την παραμικρή ενοχή ότι είναι αθώος; Είναι σαφές το τι προβλέπει το Σύνταγμα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024