Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεχαγιά: Θετικά μηνύματα για τον ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις - Ανεβαίνει η δημοφιλία Κασσελάκη

Κεχαγιά: Θετικά μηνύματα για τον ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις – Ανεβαίνει η δημοφιλία Κασσελάκη

Ο κόσμος αρχίζει και τείνει ευήκοα ώτα σε αυτά που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης και αφορούν τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά

Θετικά μηνύματα εκλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή της Metron Analysis για το MEGA, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά.

Όπως ανέφερε η Βούλα Κεχαγιά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρακολουθούν τις δημοσκοπήσεις με προσοχή. «Τα μηνύματα που πήραμε από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις είναι θετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρούμε δεδομένη μια καλή πορεία αν δεν δείξουμε την ενδεδειγμένη σοβαρότητα. Χαμόγελα μπορεί να υπάρχουν, αλλά υπάρχει και εγρήγορση για το αύριο, διότι δεν χρειάζεται επανάπαυση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κόσμος αρχίζει και τείνει ευήκοα ώτα σε αυτά που λέει ο πρόεδρος του κόμματος»

Ακολούθως πρόσθεσε ότι η δεύτερη θέσει τείνει να κλειδώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ωστόσο δεν θεωρούν ότι όλα έχουν τελειώσει στην πορεία προς τις ευρωεκλογές. «Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της επανάπαυσης. Στην πολιτική όλα μπορεί να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Εξάλλου ο στόχος μας δεν είναι μόνο η δεύτερη θέση», υπογράμμισε η Βούλα Κεχαγιά, συμπληρώνοντας ότι «ο στόχος μας είναι και ένα καλό ποσοστό. Και για αυτό θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσουμε την ελληνική κοινωνία ότι μπορούμε και καλύτερα, μπορούμε περισσότερο και ότι έχουμε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα να αντιπαραβάλλουμε απέναντι στο κυβερνητικό πρόγραμμα και στα προγράμματα των άλλων κομμάτων».

Ερωτηθείσα για τη δημοφιλία του Στέφανου Κασσελάκη σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσοστά του Κυριάκου Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης πρώτα και κύρια δεν είναι βουλευτής. Ωστόσο βλέπω ότι αρχίζει να ανεβάζει σταθερά τα ποσοστά της δημοφιλίας του. Δηλαδή ο κόσμος αρχίζει και τείνει ευήκοα ώτα σε αυτά που λέει ο πρόεδρος του κόμματος μας και αφορούν τις πολιτικές μας θέσεις. Πιστεύω ότι και οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα δείξουν ότι σταθερά αρχίζει να κατακτά και αυτό το έδαφος. Αλλά επαναλαμβάνω χρειάζεται συστηματική δουλειά και χτίσιμο και του προφίλ και του προέδρου, αλλά και του προφίλ των στελεχών και όλων ημών με την ενδεδειγμένη σοβαρότητα. Πρέπει να ακούσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας, να τα κατανοήσουμε και να τους δώσουμε τις απαντήσεις».

Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα συνεχίσει να επιμένει στις ευθύνες του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών, η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χτυπάει προσωπικά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

«Στο κάδρο και οι υφυπουργοί Καραγιάννης και Τριαντόπουλος»

«Για μας στο κάδρο δεν είναι μόνο ο Κώστας Καραμανλής αλλά και οι υφυπουργοί Καραγιάννης και ο Τριαντόπουλος, έχουν και οι τρεις ευθύνη. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε και τον ρόλο του κ. Καραμανλή, είναι υπόλογη απέναντι στην κοινωνία. Όταν λοιπόν λέμε για «τζάκι Καραμανλή» λέμε και για ένα άλλο «τζάκι». Και εκεί ρίχνουμε τις συνολικές κυβερνητικές ευθύνες αλλά και τις προσωπικές ευθύνες που έχει ο πρωθυπουργός σε σχέση με τον χειρισμό και το πώς αντιμετώπισε η κυβέρνηση τη συγκεκριμένη τραγωδία, την οποία εμείς τη χαρακτηρίζουμε έγκλημα και δεν το παίρνουμε πίσω», είπε, προσθέτοντας πως «εδώ μιλάμε για ένα έγκλημα παραλείψεων».

Καταληκτικά η Βούλα Κεχαγιά επισήμανε πως «και φυσικά δεν ξεχνάμε τον χειρισμό της Εξεταστικής Επιτροπής που μας εντείνει τη βεβαιότητα ότι επιχειρείται μια συγκάλυψη. Θα περιμέναμε, πάντως, ότι και με την παραίνεση της κυβέρνησης ο κ. Καραμανλής θα έθετε τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης, κατά τον τρόπο που ζήτησε ο κ. Σπίρτζης να αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Αυτό βλέπουμε ότι δεν το κάνει».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024