Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα αφαιρούνται υδρόμετρα στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου σε όσους έχουν οφειλές

Θα αφαιρούνται υδρόμετρα στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου σε όσους έχουν οφειλές

Για οφειλές ύψους 900 χιλιάδων ευρώ από λογαριασμούς ύδρευσης κάνει λόγο ο δήμος Ραφήνας - Πικερμίου.

Τελεσίγραφο σε όσους οφείλουν χρήματα από λογαριασμούς ύδρευσης στέλνει μέσω σκληρής ανακοίνωσης του, η δημοτική Αρχή Ραφήνας – Πικερμίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Δήμου, κληθήκαμε να διαχειριστούμε οφειλές κατοίκων του Δήμου μας, ύψους 900 χιλιάδων ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης. Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως επρόκειτο για λογαριασμούς αφημένους για χρόνια, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να έχουν συσσωρευτεί οφειλές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε διαχωρισμούς σε εκείνους που πληρώνουν και τους άλλους που απολαμβάνουν ένα δημόσιο αγαθό σε βάρος των υπολοίπων. Η διαχείριση του νερού είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση για το μέλλον όλων μας και δεν είναι δυνατό να γίνονται ανεκτά τετελεσμένα, ειδικά από πολίτες που προφανώς έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Κανονισμός Ύδρευσης

Ως νέα Δημοτική Αρχή είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τη νομιμότητα και τον Κανονισμό Ύδρευσης. Καλούμε όλους όσοι έχουν οφειλές να προβούν σε διακανονισμό για την εξόφλησή τους. Διακανονισμός που θα πρέπει να τηρείται. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εφαρμόζεται ο νόμος που προβλέπει διακοπή υδροδότησης και αφαίρεση του υδρομετρητή.

Είναι θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης, νομιμότητας και σεβασμού σε ένα αγαθό που είναι κρίσιμο για την κοινωνία μας. Προχωράμε μπροστά σε νέα πορεία, με ευθύνη και σοβαρότητα, σε αντίθεση με τις κακές πρακτικές του παρελθόντος. Δίκη προθέσεων για τότε δεν θα κάνουμε, ενημερώνουμε όμως τους πολίτες ώστε όλοι να γνωρίζουν».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024