Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Ξανθόπουλος: Στο μικροσκόπιο η ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το τζιπ - Τα ντοκουμέντα της τραγωδίας

Γιάννης Ξανθόπουλος: Στο μικροσκόπιο η ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το τζιπ – Τα ντοκουμέντα της τραγωδίας

Οι γονείς του 19χρονου που σκοτώθηκε έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθούν νομικά για να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού τους

Εννιά μέρες μετά την εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο επί της Δεκελείας, ο Γιάννης Ξανθόπουλος εξακολουθεί να παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς το σοκ που έχει υποστεί είναι ισχυρό.

Το τζιπ που οδηγούσε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο νέα παιδιά. Το ένα σκοτώθηκε και το άλλο τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο νεαρός τραγουδιστής κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί να εστιάζει στις κινήσεις του οδηγού, που παραβίασε το STOP στη διασταύρωση και ανάγκασε τον πελάτη του να μπει στο αντίθετο ρεύμα.

Όπως αναφέρει στο Live News, παρά το γεγονός πως είδε τη σφοδρή σύγκρουση μπροστά του, εκείνος προτίμησε να φύγει και για μέρες να κρύβεται.

Η πλευρά του Γιάννη Ξανθόπουλου αμφιβάλει αν ο 68χρονος που εμφανίστηκε ενώπιον της αστυνομίας ήταν εκείνος που παραβίασε το STOP. Η άλλη πλευρά, πάντως, κάνει λόγο για αβάσιμους ισχυρισμούς που θα καταρρεύσουν στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστης επιμένει πως αντέδρασε ενστικτωδώς, ότι το αλκοτέστ που του έγινε βγήκε αρνητικό

«Ο εντολέας μου προσήλθε στο τμήμα τροχαίας Νέας Ιωνίας και κατέθεσε ως μάρτυρας στην εν λόγω υπόθεση. Στην παρούσα φάση δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικα ο δικηγόρος του οδηγού.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου δήλωσε: «Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται μια σειρά από βίντεο με τη στιγμή τη σύγκρουσης αλλά και όσα προηγήθηκαν λίγα μόνο μέτρα πριν το δυστύχημα. Όταν εδώ βγαίνει από την οδό Γεμιστού ένα αυτοκίνητο που είχε Stop και το τζιπ του νεαρού τραγουδιστή μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα με ταχύτητα. Λίγα μέτρα παρακάτω δεν προλαβαίνει να αποφύγει το όχημα με τα δύο νέα παιδιά».

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι»

Σε ανάρτησή του ο Γιάννης Ξανθόπουλος εξέφρασε τη θλίψη του για το παιδί που σκοτώθηκε και τόνισε ότι «η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία».

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς του 19χρονου που σκοτώθηκε έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα κινηθούν νομικά για να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού τους.

Επαναλαμβάνουν πως ο γιος τους, που πήγαινε στη δουλειά δεν έφταιγε σε τίποτα. Οδηγούσε πάντα συνετά και εκείνο το ξημέρωμα δεν έκανε το παραμικρό λάθος.

Ο 19χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό τη μητέρα του.

Με 100 χλμ έτρεχε ο τραγουδιστής

Ειδικοί που ανέλυσαν τις εικόνες που εξασφάλισε το Live News εκτίμησαν πως η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου, κυμαινόταν κοντά στα 100 χλμ την ώρα.

Ο χρόνος αντίδρασης που είχε ο καλλιτέχνης ήταν ελάχιστος καθώς 100 μέτρα από τη στιγμή που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, εμφανίστηκε μπροστά το αυτοκίνητο με τους δύο 19χρονους.

Από τη μια η πλευρά του Γιάννη Ξανθόπουλου προσπαθεί να καταλογίσει την κύρια ευθύνη για το δυστύχημα στον οδηγό που παραβίασε το STOP και από την άλλη, ο 68χρονος που μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει πως δεν εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο.

Στο πλευρό του τραγουδιστή βρίσκονται συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι. Όσοι έχουν μιλήσει μαζί του, αναφέρουν πως ο 24χρονος είναι συγκλονισμένος από το δυστύχημα.

Ξέρει πως ο ίδιος σώθηκε, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα όσα έγιναν στη λεωφόρο Δεκελείας.

Ο ίδιος επιμένει πως αντέδρασε ενστικτωδώς, ότι το αλκοτέστ που του έγινε βγήκε αρνητικό και πως η ταχύτητα που είχε αναπτύξει δεν ήταν υψηλή.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024