Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Ξανθόπουλος: «Η ζωή μου έβαλε σκληρή δοκιμασία» γράφει για το τροχαίο με νεκρό έναν 19χρονο

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Η ζωή μου έβαλε σκληρή δοκιμασία» γράφει για το τροχαίο με νεκρό έναν 19χρονο

«Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό έπεσα σε χειρότερο κακό, επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή» γράφει ο τραγουδιστής - «Θα προσεύχομαι για εκείνον»

Με μια ανάρτηση ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος εξέφρασε τη θλίψη του για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο Μενίδι, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη την προηγούμενη εβδομάδα (12/03), από το οποίο επέζησε ο τραγουδιστής, αλλά έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας.

«Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι» προσθέτει αναλογιζόμενος όσα συνέβησαν και εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την τραγωδία.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον» αναφέρει ακόμα ο τραγουδιστής.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου:

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

Πώς έγινε το τροχαίο – Δείτε βίντεο

Το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου, σύμφωνα με βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που παραβίασε STOP και εξετράπη αριστερά της πορείας του προσκρούοντας πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν το θύμα 19 ετών και ένας ακόμη συνομήλικός του.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει το όχημα που πετάχτηκε μπροστά του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που ανέβαινε τη λεωφόρο Δεκελείας και στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί που πήγαιναν στη δουλειά τους. Το όχημά τους προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ και ο 19χρονος οδηγός να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο του δυστυχήματος.


Η σοβαρή καταγγελία του δικηγόρου του τραγουδιστή για το δυστύχημα

O Παναγιώτης Mπαλακτάρης, δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για την υπόθεση με το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής.

Ο 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Από την πρώτη στιγμή ο 24χρονος καλλιτέχνης δηλώνει στη διάθεση των αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα τόσο στην οικογένεια που θρηνεί το χαμό του παιδιού της, όσο και στους γονείς του 19χρονου τραυματία που αγωνιούν.

Οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με τον 68χρονο οδηγό που παραβίασε το STOP να παρουσιάζεται στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

«Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και όχι άλλος»

O Παναγιώτης Mπαλακτάρης, δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS. Αρχικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή θέλησε να μεταφέρει την ειλικρινή και ολόψυχη λύπη του Γιάννη Ξανθόπουλου για το συμβάν που έγινε και προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία.

«Υπάρχει ένα δεδομένο ότι ένας οδηγός παραβίασε ένα STOP. Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός του STOP ενώ είδε ότι υπήρχε σύγκρουση, είδε ότι υπήρξαν τραυματίες, προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Εξαφανίστηκε για αρκετές μέρες και όταν εμφανίστηκε στις Αρχές κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε εκείνο το ξημέρωμα το συγκεκριμένο όχημα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος που εμφανίστηκε κι όχι άλλος. Τις αμφιβολίες αυτές τις εδράζω στο ότι αν ήταν ο ίδιος προφανώς θα είχε καλέσει τουλάχιστον ασθενοφόρο και με βεβαιότητα και πάλι λέω ότι δεν θα είχε εγκαταλείψει το πεδίο της σύγκρουσης».

Παράλληλα ο κ. Mπαλακτάρης ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον οδηγό του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024