Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο βίντεο: Πήγαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο και τα έβαλε με 3 ληστές

Απίστευτο βίντεο: Πήγαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο και τα έβαλε με 3 ληστές

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου.

Τολμήρος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου δεν δίστασε να τα βάλει με τρεις επίδοξους κλέφτες, προκειμένου να σώσει το όχημά του. Έδωσε μάχη καθώς προσπάθησαν να τον βγάλουν διά της βίας από το αυτοκίνητό του για να το αρπάξουν από το χώρο στάθμευσης ενός παντοπωλείου στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου την περασμένη Παρασκευή έξω από το παντοπωλείο ιδιοκτησίας της οικογένειας του θύματος στο Έντισον του Νιου Τζέρσεϊ.

Στο βίντεο διακρίνονται οι τρεις μασκοφόροι, που πιστεύεται ότι ήταν νεαροί, να τρέχουν προς το μέρος της Bentley Bentayga καθώς ο οδηγός ανοίγει την πόρτα. Στη συνέχεια, οι επίδοξοι κλέφτες τον χτυπούν και προσπαθούν να τον βγάλουν έξω από το αυτοκίνητο με έναν εξ’ αυτών να αρπάζει το θύμα από το πόδι και να το σέρνει έξω.

Μετά από πάλη ο οδηγός κατάφερε να απελευθερωθεί και έτρεξε στο κατάστημα της οικογένειάς του για να καλέσει την αστυνομία. Επειδή είχε το κλειδί του στην τσέπη του, οι κλέφτες δεν κατάφεραν να το σκάσουν με το ακριβό SUV του. Ο οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στη δουλειά του, αλλά σοκαρίστηκε από την ενέδρα, καθώς ήτα η δεύτερη φορά που μπήκε στο στόχαστρο ληστών. Την πρώτη κατάφεραν να του κλέψουν ένα άλλο ακριβό αυτοκίνητο, μια Mercedes G-Class, όπως δήλωσε ο πατέρας του, Καουσίκ Πατέλ, στο δίκτυο ABC 7.

Ο ίδιος τρόμαξε, όπως είπε, όταν είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας με την επίθεση, αλλά ο γιος του τον διαβεβαίωσε ότι τη γλίτωσε με μικροεκδορές. H αστυνομία αναζητεί τους δράστες.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024