Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Game Changer» ο Μπελέρης, ποιοι τον εισηγούνται στον Μητσοτάκη - Οι φόβοι της επιλογής

«Game Changer» ο Μπελέρης, ποιοι τον εισηγούνται στον Μητσοτάκη – Οι φόβοι της επιλογής

Στελέχη του Μαξίμου εκτιμούν ότι αν επικρατούν οι συγκεκριμένες εισηγήσεις το θέμα του Φρέντι Μπελέρη από πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αλβανία ενδέχεται να μετατραπεί σε ελληνο-αλβανικό

Έντονες συζητήσεις για την ένταξη του εκλεγμένου δήμαρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας γίνονται το τελευταίο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Σταύρος Παπασταύρου εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως «Game Changer», λόγω των πτωτικών τάσεων που καταγράφονται στα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος στις δημοσκοπήσεις.

Το θέμα του Φρέντι Μπελέρη από πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αλβανία ενδέχεται να μετατραπεί σε ελληνο-αλβανικό

Οι τρεις υπουργοί -και άλλα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου- εκτιμούν ότι ο Φρέντι Μπελέρης μπορεί ανατρέψει τα δεδομένα και την πτώση που παρουσιάζει η ΝΔ από τα κόμματα Δεξιά της αλλά, ταυτόχρονα, να προβάλλει και την εθνική ατζέντα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Ωστόσο, υπάρχουν φωνές που παρουσιάζουν αρνητική στάση. Τα στελέχη αυτά εκτιμούν ότι αν συμβεί αυτό, το θέμα του Φρέντι Μπελέρη από πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αλβανία ενδέχεται να μετατραπεί σε ελληνο-αλβανικό πρόβλημα.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για το ευρωπαϊκό συμβούλιο και με την επιστροφή του αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024