Η αστάθεια του καιρού φαίνεται να περιορίζεται όσο πλησιάζουμε στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά.
Αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού μέχρι το τριήμερο ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει, κυρίως την Κυριακή
Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού αν και την Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, όχι όμως ιδιαίτερα έντονη.
Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την Κυριακή- οπότε θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιάδες.
?? ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ✅Την Παρασκευή η έξοδος θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , όχι όμως ιδιαίτερα έντονη. Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την… pic.twitter.com/SACg5GAviF
Ανήμερα της εθνικής επετείου, όπως σημειώνει ο κ. Κολυδάς, θα έχουμε βροχές στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός του «Π»), ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει μόνο τοπική συννεφιά.
Ως εκ τούτου, η παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα.
Στα πρώτα μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων στις Πανελλαδικές 2026. Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται είναι: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Δείτε τα θέματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ εδώ. Δείτε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εδώ. Δείτε τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών εδώ. Δείτε τα θέματα […]
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.