Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλος σκηνοθέτη στη δίκη για την υπόθεση βιασμού από σκηνοθέτη - «Πάγωσα όταν το έμαθα»

Φίλος σκηνοθέτη στη δίκη για την υπόθεση βιασμού από σκηνοθέτη – «Πάγωσα όταν το έμαθα»

Σύμφωνα με όσα είπε τον κατηγορούμενο τον γνωρίζει από το 2001, ενώ με την καταγγέλλουσα γνωρίστηκε μέσω του σκηνοθέτη την περίοδο 2009-2010.

Τη δική του εκδοχή με βάση όσα έμαθε για την υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο σκηνοθέτη εισέφερε καταθέτοντας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας μάρτυρας στην υπόθεση και φίλος του φερόμενου δράστη.

Σύμφωνα με όσα είπε τον κατηγορούμενο τον γνωρίζει από το 2001, ενώ με την καταγγέλλουσα γνωρίστηκε μέσω του σκηνοθέτη την περίοδο 2009-2010.

«Ένα βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο μου με πήρε ο  κατηγορούμενος  και μου είπε ότι είχε βγει με την…  για φαγητό και μετά πήγαν σε ένα πάρκινγκ και βρέθηκαν ερωτικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μου είπε όταν πήγε να προχωρήσει την πράξη, εκείνη αντέδρασε, φώναζε κι εκείνος την έβαλε δίπλα του, προσπάθησε να την ηρεμήσει και την πήγε στο  κέντρο Ακρωτήρι. Εγώ της έστειλα ένα μήνυμα κι εκείνη μου είπε ο Κ… με βίασε. Εκεί πάγωσα. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχει βιασμός και πως σταμάτησε όταν του είπε. Και με ρώτησε αν θα πάει στην αστυνομία αφού θεωρεί ότι την βίασε», είπε ο μάρτυρας.

Και πρόσθεσε πως όταν ξεκίνησε το metoo   η κοπέλα του είπε πως έχουν βγει  πλέον διάφορα περιστατικά που έχουν αφυπνίσει τον κόσμο  και πως είχε αποφασίσει να καταγγείλει τον κατηγορούμενο γι αυτό που είχε συμβεί και το κουβαλούσε πολλά χρόνια μέσα της.  «Εγώ της είπα «που θα πας τώρα; Μακάρι να το είχες κάνει τότε. Με τι στοιχεία θα πας;» Το είπα γιατί πολλές φορές το θύμα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του. Εγώ δεν ήμουν μπροστά, ξέρω τι μου είπε ο ένας και τι μου είπε ο άλλος. Αυτός μου το περιέγραψε σαν μια κακή στιγμή σε ένα ζευγάρι. Θεώρησε ότι είχε πιει και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι η Έ…», συνέχισε ο μάρτυρας .

«Μου είπε πως ήταν μεθυσμένη»

Εισαγγελέας: Γιατί σας κάλεσε αν δεν είχε κάνει κάτι κακό;

Μάρτυρας: Γιατί ήθελε να δει τι είχε η  κοπέλα. Αυτό κατάλαβα εγώ.

Εισαγγελέας: Όταν του είπατε ότι η κοπέλα λέει πως την βίασε ποια ήταν η αντίδραση του;

Μάρτυρας: Με ρώτησε αν θα πάει στην αστυνομία και μου είπε πως αν θέλει να πάει να της πω πως θα τη συνοδεύσει αυτός.

Εισαγγελέας: Είπατε κάτι κρίσιμο για στοιχεία. Τότε θα είχε στοιχεία για να υποστηρίξει την καταγγελία;

Μάρτυρας: Δεν ξέρω. Αν είχε πάει σε ιατροδικαστή ας πούμε, αν είχε γίνει κάτι ίσως να το έβρισκαν. Τώρα δεν ξέρω…

Πρόεδρος: Θυμάστε τι σας είπε ακριβώς όταν του είπατε ότι η κοπέλα λέει ότι βιάστηκε;

Μάρτυρας: Έδειξε έκπληξη με την έννοια τι είναι αυτά που λες. Μου είπε πως ήταν μεθυσμένη και πως αν θέλει να πάει στην αστυνομία να πάνε μαζί. Το αρνιόταν. Μου έλεγε πως μόλις αντέδρασε εκείνη, αυτός σταμάτησε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου με το δικαστήριο να διατάσσει τη βιαία προσαγωγή της φίλης της καταγγέλλουσας που ήταν το πρώτο πρόσωπο που είδε αμέσως μετά την πράξη του βιασμού για την οποία κατηγορείται ο σκηνοθέτης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024