Ολυμπιακός – Μίλωνας 3-1: Υπερασπίστηκε την έδρα του και έκανε το 2-1!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κλειστό του Ρέντη του Μίλωνα με 3-1 σετ, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά της Volley League και χρειάζεται μια ακόμα νίκη για την πρόκριση στους τελικούς.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 σετ του Μίλωνα στο κλειστό «Μ.Μερκούρη» και παράλληλα έκαναν το 2-1 στη σειρά.
Έτσι την προσεχή Πέμπτη (21/3) θα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη μια νίκη και να προκριθεί στους τελικούς της Volley League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Σε σχέση με τον δεύτερο ημιτελικό και την ήττα που δέχθηκαν με 3-0 σετ στην έδρα του Μίλωνα, αυτή την φορά οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που έπρεπε και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιντάλγκο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης
Οι Πειραιώτες μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα +5 (16-11) χάρη στους δύο άσους του Ιντάλγκο. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 24-17, ο Ιντάλγκο έχασε το σερβις του, με τον Μίλωνα να μειώνει σε 24-18, αλλά στο δεύτερο set ball οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το σετ στα 25-18.
Στο δεύτερο σετ το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας στο 2-0 με το άνετο 25-19. Στο τρίτο σετ ο Μίλωνας έβγαλε αντίδραση και για πρώτη φορά στο ματς μπήκε σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να περάσει ξανά μπροστά και με 20-25 μείωσαν σε 2-1 σετ κι έμειναν ζωντανοί στο ματς.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στο τέταρτο σετ θυμήθηκαν τον καλό εαυτό τους καταφέρνοντας να κλείσουν το ματς με 3-1 χάρη στο 25-17.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.