Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί σεζόν ο Ντεσπόντοφ

Κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί σεζόν ο Ντεσπόντοφ

Μια ακόμα διάκριση για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Την εξαιρετική του φετινή χρονιά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ εξαργύρωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί χρονιά.

Ο 27χρονος επιθετικός κατέκτησε την κορυφή λαμβάνοντας 317 ψήφους.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου», δήλωσε αρχικά.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια, την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές. Τέλος, θέλω να τονίσω πως οποίος από τους τρεις μας το κέρδιζε, θα το άξιζε», συμπλήρωσε κατά την διάρκεια της βράβευσης ο άσος του ΠΑΟΚ.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπριζ πριν τις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ

Η Μπριζ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, ανακοίνωσε-όπως αναμενόταν- την απόλυση του Ρόνι Ντέιλα, προπονητής της από την αρχή της σεζόν. Διάδοχός του, έως το τέλος της σεζόν, ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Νίκι Χάγιεν.

«Ο Ρόνι Ντέιλα δεν είναι πλέον προπονητής της Μπριζ», ανέφερε ο σύλλογος του Βελγίου σημειώνοντας ότι «μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα και το επίπεδο παιχνιδιού, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Ρόνι Ντέιλα και τους συνεργάτες του Εφρέν Χουάρες και Κριστόφ Άελμπεχτ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Κλαμπ δεν έχει δει αρκετό DNA της ομάδας στο παιχνίδι και η αθλητική διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι καλύτερα αποτελέσματα είναι δυνατά. Η Κλαμπ Μπριζ αναζητά νέο προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής προπονητής της δεύτερης ομάδας, Νίκι Χάγιεν, θα αναλάβει. Θα υποστηριχθεί σε αυτό από τον Μίτσιελ Γιονκχίαρ (προπονητής U18) και τα άλλα τρέχοντα στελέχη του συλλόγου».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024