Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Justin Timberlake κυκλοφορεί το 6ο album του

Ο Justin Timberlake κυκλοφορεί το 6ο album του

Παράλληλα ο διάσημος τραγουδιστής ετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία του.

Ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης Justin Timberlake κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «Everything I Thought It Was» μέσω της Panik Records/Sony Music  κάντε κλικ ΕΔΩ για να το ακούσετε. Επιπλέον ο Justin Timberlake παρουσίασε το επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο track «No Angels». Το clip το σκηνοθέτησε ο Ti West.

Πρόσφατα ο Justin Timberlake εμφανίστηκε σε μια μοναδική βραδιά για ένα underplay show την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Los Angeles, CA στο The Wiltern. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Timberlake έκανε και μια guest εμφάνιση στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ABC, όπου ερμήνευσε το «No Angels».

Τον περασμένο μήνα ο Justin Timberlake κυκλοφόρησε το τραγούδι «Drown», το οποίο γράφτηκε από τους Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon και σε παραγωγή των Timberlake, Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd).

Νωρίτερα φέτος ο Timberlake κυκλοφόρησε το single και το μουσικό βίντεο του «Selfish», το οποίο συέχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ο Justin Timberlake έκανε επίσης μια guest εμφάνιση στο Saturday Night Live του NBC, όπου ερμήνευσε το single του «Selfish» και το «Sanctified» (feat. Tobe Nwigwe).

The Forget Tomorrow World Tour

Αυτή η κυκλοφορία ακολουθεί την ανακοίνωση του super star για την πολυαναμενόμενη περιοδεία του, The Forget Tomorrow World Tour. Με παραγωγό τη Live Nation, το tour περιλαμβάνει εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Παρακάτω θα δείτε τις ημερομηνίες σχετικά με το “Forget Tomorrow World Tour”.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024