Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίχως Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ οι κλήσεις της Εθνική Ιράν

Δίχως Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ οι κλήσεις της Εθνική Ιράν

Αρκετές εκπλήξεις στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας του Ιράν, με τους… Έλληνες, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί να βρίσκονται εκτός.

Η Εθνική ομάδα του Ιράν ανακοίνωσε τις κλήσεις της για τα επικείμενα παιχνίδια απέναντι στο Τουρκμενιστάν, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Ασιατικής ζώνης.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είναι αρκετά απογοητευμένοι από την παρουσία της ομάδας στο Ασιατικό Κύπελλο και τον αποκλεισμό από το Κατάρ, θέλοντας πλέον να κάνουν μια… ανανέωση στην Εθνική βάζοντας νέο «αίμα» στις τάξεις.

Έτσι η ανανέωση επηρέασε και τους… Έλληνες των Ιρανών. Συγκεκριμένα, τόσο ο Εχσάν Χατζισαφί που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, όσο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Άρη, δεν βρίσκονται στις κλήσεις, κυρίως λόγω ηλικίας.

Μάλιστα η απουσία του αριστερού μπακ της Ένωσης έχει προκαλέσει αίσθηση, αφού είναι ο αρχηγός της ομάδας και χρειάζεται λίγες συμμετοχές για να ανέβει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024