Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην πρεμιέρα των play – outs από τον Βόλο εντός έδρας (2-0) και ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στους στόχους των Αρκάδων σε αυτά τα παιχνίδια.
Ο Σέρβος τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Αστέρας θέλει να εντάξει στην πρώτη ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως τους Γραμματικάκη, Σουρλή και Κωστέα, κάτι το οποία θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης.
«Σίγουρα το κίνητρο είναι ένας σημαντικός ρόλος αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τα πάντα. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στα play – outs, μία δύσκολη διαδικασία από τη στιγμή που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα, κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν αυτές τις ευκαιρίες.
Το να το κάνεις αυτό σε αυτές τις συνθήκες είναι λίγο δύσκολο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων θα μπορέσουν να έχουν περισσότερο χρόνο, περισσότερη προσαρμοστικότητα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Φάνηκε σήμερα ότι αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν αρκετό, δυστυχώς είχαμε μόνο στιγμές, αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι να έχουμε σταθερότητα, καλές ενέργειες που να τις κάνουμε με μεγάλη επανάληψη είτε αφορά την επιθετική μας λειτουργία, είτε την αμυντική. Αυτό μας έλειψε σήμερα και είναι κάτι που θα το κυνηγήσουμε στους επόμενους αγώνες».
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Οσασούνα για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).