Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0: Ο Μπερνάρντο Σίλβα την «έστειλε» στα ημιτελικά

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0: Ο Μπερνάρντο Σίλβα την «έστειλε» στα ημιτελικά

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 2-0 της Νιόυκαστλ χάρις στα γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς καν να… ιδρώσει επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Πολίτες πήραν την νίκη χάρις στα γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα και θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον τίτλο τους. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τσέλσι-Λέστερ για να μάθει τον αντίπαλό της στους «4» του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και από νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους. Μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους πραγματικά καλή στιγμή. Στο 13′, κυκλοφόρησαν με υπομονή την μπάλα έξω από τα καρέ των «ανθρακορύχων», ο Μπερνάρντο Σίλβα βρήκε τον χώρο και το σουτ του μέσα από την περιοχή, αφού κόντραρε στον Μπερν, κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Σίτιζενς συνέχισαν να έχουν τα ηνία του ματς και διπλασίασαν τα τέρματά τους «σβηστά» και με τον ίδιο παίκτη. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σούταρε ξανά, αυτή τη φορά από το όριο της περιοχής, με την μπάλα να αλλάζει πορεία στον Μπότμαν και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Οι Πολίτες στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν σε… mode συντήρησης και έχοντας τον πλήρη έλεγχο «έσβησαν» το ματς, πανηγυρίζοντας στο τέλος τη σημαντική πρόκριση.

ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Ντοκού (77’ Μπομπ), Χάαλαντ (87’ Άλβαρες).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Σερ, Μπερν (62’ Χολ), Μπότμαν (84’ Κραφτ), Λασέλς, Μέρφι, Γουίλοκ (62’ Άντερσον), Γκιμαράες, Λόνγκσταφ (62’ Μάιλι), Ισάκ, Γκόρντον (62’ Αλμιρόν).

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024