Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκαθαρίζει για τη «σχέση» με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκαθαρίζει για τη «σχέση» με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα γράφτηκαν.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, ο αγαπημένος τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης ξεκαθάρισε για τη σχέση που του χρέωσαν με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Όταν κάνεις ένα ντουέτο, υπάρχει και μια παραφιλολογία μετά» υπογράμμισε με νόημα η Αθηναΐς Νέγκα για να αποκριθεί ο frontman των Onirama ως εξής. «Όχι πάντα, μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ήταν εντελώς ανυπόστατο και με έφερε σε δύσκολη θέση, όπως ξέρω ότι έφερε και την Κατερίνα, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε παιδιά

Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ. Τα κλισέ ότι κάνεις ένα ντουέτο ή κάνεις μια συνεργασία σε ένα σχήμα και ξαφνικά δυο άνθρωποι πρέπει να έχουν σχέση. Το πίσω από αυτό, που είναι όντως ενοχλητικό, είναι ότι υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται πάνω σε αυτό», σημείωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν είναι τουλάχιστον ανόητο;»

«Στο να γράψουν δηλαδή κάτι χωρίς να έχουν κάποιο δεδομένο. Γιατί υπάρχουν πράγματα που γράφονται πολλές φορές που έχουν μια βάση. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, πως κάποιος το σκέφτεται ή λέει «τώρα ο Μαραντίνης έκανε ένα ντουέτο με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ας πούμε ότι τα έχουν». Δεν είναι ανόητο τουλάχιστον, αν όχι αντιεπαγγελματικό; Είναι», συνέχισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα, όχι όμως που ισχύουν, τα οποία έχει πει κάποιος που υποστηρίζει ότι ισχύουν και ξαφνικά να διαρρεύσει ακριβώς η άποψη του. Οπότε αυτό λες «αφού δεν έχει συζητηθεί πουθενά αλλού, δεν το ξέρει κανείς, πως ξέρει τη συγκεκριμένη άποψη κάποιος και το κάνει θέμα σε μια εκπομπή;». Αυτό με την Κατερίνα Παπουτσάκη είναι τελείως εκτός. Ήταν εντελώς ανυπόστατο και με έφερε σε δύσκολη θέση, όπως ξέρω ότι έφερε και την Κατερίνα, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε παιδιά και ξαφνικά γράφεται κάτι το οποίο μεγεθύνεται αρκετά χωρίς κανένας να το ψάξει» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024