Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Στα παρασκήνια μιας αξέχαστης βραδιάς

«Σπίτι με το MEGA»: Στα παρασκήνια μιας αξέχαστης βραδιάς

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της μουσικής εκπομπής και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους

Μια βραδιά με κέφι, ζωντάνια και μεγάλες επιτυχίες έρχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της μουσικής εκπομπής και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

«Κάνουμε πολύ ωραία παρέα»

Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τη βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA»: «Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία εκπομπή που αγαπάω πάρα πολύ και που μας έκανε τόσο ωραία παρέα στην καραντίνα. Κάνουμε πολύ ωραία παρέα και ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτή η αλήθεια που βγάλαμε δεν είναι στημένη. Δεν είναι προσποιητή. Είναι πολύ ωραία τηλεοπτική συγκυρία για εμένα».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δήλωσε: «Μια πολύ όμορφη παρέα, πραγματικά περνάμε φανταστικά με τον Γιώργο Τσαλίκη και με εκλεκτούς καλεσμένους. Νομίζω είναι από τις φορές που χαίρομαι πολύ».

Δίπλα τους θα βρεθούν η Σοφία Βόσσου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης. Special guest, η Μαριώ. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Βασίλης Οικονόμου και η Χρύσα Μπανδέλη.

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία και πιστεύω ότι θα περάσουν πολύ καλά όσοι θα δουν την εκπομπή αυτή. Χάρηκα γιατί είχαμε νεολαία, η οποία συμμετείχε μαζί μας. Αγαπούν το ρεμπέτικο, το θέλουν και το βλέπω έμπρακτα», αποκάλυψε η Μαριώ.

Η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε: «Είναι μία πάρα πολύ όμορφη ιδέα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάλεσαν στην παρέα τους».

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν: Ιφιγένεια Τζόλα, Λάκης Γαβαλάς, Χριστίνα Παππά, Γωγώ Καλύβα, Ρία Τσοχαντάρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Έλσα Τόλη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, κ.ά.

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε:«Με τον πατέρα του Μενιδιάτη ήταν φίλος ο πατέρας μου. Πήγαινα και τον άκουγα και τώρα ακούω τον γιο. Με τον Τσαλίκη έχουμε κάνει πολλά “σε, σε, σε”».

Η Χριστίνα Παππά, με τη σειρά της, σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω. Με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει.  Είναι η αληθινή σταρ της ελληνικής τηλεόρασης».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024