
Σάκκαρη: «Με βοήθησε η εμπειρία μου να γυρίσω το ματς»
Όσα είπε η Σάκκαρη μετά το τέλος του ματς με την Παρί
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3) την Ντιάν Παρί και πήρε το εισιτήριο για τις «8» καλύτερες τενίστριες του Indian Wells.
Στις δηλώσεις της, μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλό της για την προσπάθεια.
Αναλυτικά όσα είπε η Σάκκαρη:
«Πρέπει να της δώσω συγχαρητήρια. Επαιξε καταπληκτικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω σε ματς που χάνω. Βοήθησε σε αυτό η εμπειρία. Χαίρομαι που συνήλθα την κατάλληλη στιγμή και πήρα το ματς. Μακάρι να παραμείνω κι άλλες ημέρες εδώ» είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη που παραχώρησε εντός αγωνιστικού χώρου, μετά το τέλος του ματς, με το οποίο έφτασε τις 15 νίκες στην έρημο, περισσότερες από κάθε άλλο τουρνουά στο Τουρ.
Σε μία διαφορετική ερώτηση, απάντησε στο πώς περνά τις ώρες μακριά από τα court.
«Συνήθως βλέποντας σειρές με το αγόρι μου. Τώρα εδώ έχω την μικρή μου αδερφή που μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και έρχεται να μου κάνει παρέα»
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα – Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θερμοπληξίας
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ

