Με μια έκπληξη η αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Μπάτσκα Τόπολα, για τους «16» του Europa Conference League.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξε τον «άσο» του δίνοντας τα γάντια του βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη.
Ο λόγος; Προφανώς οι ενοχλήσεις που έχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στον ώμο. Ταξίδεψε υπό αυτή την κατάσταση ο έμπειρος πορτιέρο. Κρίθηκε όμως ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει. Και όσο για τους υπόλοιπους;
Εκεί έκπληξη δεν υπάρχει: 4-3-3 με Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα. Με Έσε, Τσικίνιο και Όρτα στη μεσαία γραμμή. Και με τους Ποντένσε, Φορτούνη να βοηθούν τον Ελ Κααμπί στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.