Το 2-0 της Κροατίας έχει κάνει πολύ δύσκολη τη δουλειά του ΠΑΟΚ που θέλει όμως να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανατροπής κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να είναι εκείνος που θα βρεθεί στα προημιτελικά του Conference League.
Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να ξεκινά στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης και Μπάμπα. Μεϊτέ – Σβαμπ θα είναι το δίδυμο στον άξονα με τον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης και τριάδα πίσω τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια.
H ενδεκάδα της Ντιναμό: Νέβιστιτς, Ριστόβσκι, Τέοφιλ Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σπίκιτς, Μπερνάουερ, Μίσιτς, Μπατούρινα, Σούτσιτς, Χότζα, Πέτκοβιτς
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπρούνο Πέτκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι. Ο 29χρονος αρχηγός της Ντιναμό σκόραρε δις (37΄, 71΄) και έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς για την οκτάδα της διοργάνωσης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, καθώς επικράτησε με 94-84 της ΑΕΚ στη Sunel Arena, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας, έχοντας το μυαλό του στα παιχνίδια με τη Μονακό.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.