Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με τον Κέντρικ Ναν να μιλά για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως στο πρώτο ημίχρονο εκνευρίστηκε από κάποιες φάσεις, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να νικήσουν στον Πειραιά.
Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:
«Στο πρώτο ημίχρονο εκνευρίστηκα με κάποιες φάσεις. Περιμένω physical παιχνίδι απέναντί τους. Τέτοιο ήταν το αποψινό ματς. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας. Δεν πιστεύω πως πολλοί μπορούν να κερδίσουν σε αυτή την έδρα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας, για να βρούμε τη θέση μας ενόψει των πλέι οφ.
Κάναμε λάθη. Όμως, υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες στην ήττα. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν τόσο σκορ. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με τον τρόπο που παίξαμε. Στην τελική ευθεία ήρθαν παίκτες από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έπαιξαν πολύ καλά».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!